Mascom je spremio za vas posebnu letnju poslasticu u vidu muzike zastupljene na plejlistama „Najveći hitovi“ (Deezer) i „Pop Fresh“ (Apple Music*). Slušajte singlove pop senzacije Tones And I, predvođene hit singlom „Dance Monkey“ i osvojite vredne nagrade.

Potrudili smo se da ovo leto ipak učinimo posebnim! Spojili smo najslušaniju autorku sa svetskih top lista sa definitvno najomiljenijim smartphone uređajem današnjice. Pored glavne nagrade (iPhone), u prilici ste da osvojite jedan od pet Deezer poklon kodova koji će vam omogućiti da slušate svoje omiljene plejliste godinu dana. Prijavite se ovde.

Tones And I (pravo ime joj je Toni Elizabeth Watson) je postala jedan od fenomena muzičke industrije. Njen singl „Dance Monkey“ ne prestaje da osvaja publiku širom sveta. Veoma brzo je prešla cifru od 1,5 milijardi strimova globalno a bila je na mestu broj jedan liste singlova u dvadeset zemalja. Tones And I je jedna od inostranih artista čiji je singl više od godinu dana prisutan na Deezerovoj „Serbia Top 100″ listi.

 

View this post on Instagram

 

I miss busking and I miss Byron bay 🧡

A post shared by TONES AND I (@tonesandi) on

Samo zapratite i slušajte plejliste „Najveći hitovi“ (Deezer) ili „Pop Fesh“ (Apple Music*), odgovorite na jednostavno pitanje i uđite u krug potencijalnih dobitnika vrednih nagrada:

   – Glavna nagrda: iPhone SE2 128 GB
– Utešne nagrade: Pet „Deezer poklon kartica“ sa jedinstvenim
dvanaestomesečnim kodom (svako od dobitnika dobija jedan poklon kod)

Srećno!

(*Apple Music aplikacija je dostupna u Srbiji. Besplatno je koristite šest meseci.)