Prošlog petka, Mahmood nam se predstavio još jednim singlom koji savršeno oslikava njegovu multikulturalnu pozadinu i isti takav pristup muzici.

Na moćnoj traci „Dorado“ pridružili su mu se Sfera Ebbasta, reper i jedan od najstrimovanijih italijanskih izvođača ikada koji je prethodni period obeležio saradnjama sa imenima kao što su J Balvin, Maluma, Nicky Jam i drugi, kao i FEID, latino zvezda koja u ovom trenutku plejliste osvaja svojim hitom „PORFA“.

 

View this post on Instagram

 

DORADO IL VIDEO ✨🎥✨FUORI ORA

A post shared by Mahmood (@mahmood) on

Danas je na njegovom YouTube kanalu osvanuo i video koji odiše istom dinamikom i, mora se priznati, izvesnom vrelinom. Mahmood se bez sumnje prvi put pojavljuje u baš ovakvom izdanju.

Osim saradnika muzičara, u spotu se javlja i glavni lik čitave „Dorado“ priče – Duško Dugouško, koji ove godine obeležava svoj 80. rođendan, pa je za tu priliku odabrao upravo ovakvu proslavu.

Izdanje „Dorado“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Google Play i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama:  

https://umrs.lnk.to/MahmoodDorado

Kako vam se dopada spot za novu pesmu? I kako vam se dopada ovaj italijanski muzičar kaga smo upoznali zahaljujući takmičenju Eurosong?

Foto: Universal Music Serbia