Dove Cameron je životu proživela mnoge ne baš lepe trenutke, poput smrti oca i prijatelja, te je to sigurno ostavilo velike tragove u njenom srcu, o čemu ni ovog puta nije izbegla da govori. Kako prenose američki mediji, ona se otvorila po pitanju toga kako se osećala u trenutku kad je izgubila voljene osobe.

„Kada neko izgubi svoj život, to nije moj gubitak. Oni su izgubili život. Ali to nisu baš lepi momenti u životu. Jednom kad izgubiš nekog ko ti je bio značajan i koga si voleo, nikad ne možeš da prestaneš da misliš o njemu i samo ga zaboraviš i izbrišeš iz života.“ – započinje Dove.

Mlada glumica nastavlja svoju priču: „Gubitak voljene osobe okarakterisala bih kao trajni ožiljak ili opekotinu na koži, u telu, na srcu. Sam gubitak neke osobe menja vaš pogled na život, u zavisnosti od toga koga ste izgubili i koliko vam je taj neko bio blizak. To je sve individualno.“

Takođe, svoju priču završila je ovim  rečima.

„Svakog jutra kad se probudim pomislim na svog oca, pa i na Camerona. Ali onda shvatim da to ništa ne menja. Guram dalje. Biće bolje. „- rekla je Dove, a po njenim rečima reklo bi se da je ona sigurno pokušala da što bolje pregura sve loše trenutke, smrti dragih ljudi, u svom životu!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram