Velika letnja Vulkan akcija u objektima Moj kiosk Od 27. jula do 26. avgusta, ili dok traju zalihe, možete obradovati sebe neponovljivim, uzbudljivim i jedinstvenim knjigama Vulkan izdavaštva, u objektima Moj kiosk. Cena jedne knjige je 399, a dve knjige možete dobiti po ceni od 499 dinara!

Ukoliko ste neodlučni, pomoći ćemo vam da pronađete pravi naslov za sebe ili dragu osobu.

Vojvotkinja samo noću je ljubavni roman čijim likovima i radnji ćete se prepustiti u potpunosti. U vreme kad je preljuba bila moderan porok, jedna noć pod maskama značila je strast za čitav život. Pod maskama se kriju plemenite bitange, dame sumnjivog morala, zabranjeni ljubavnici, a lord Strejndž se raduje noći nezamislivih telesnih zadovoljstava. Njegovom iskusnom oku pažnju će privući intrigantna lepotica skrivena ispod maske. Zašto žena poput nje rizikuje reputaciju da bi prisustvovala kontroverznoj svečanosti? I može li je on ubediti da ostane… zauvek?

Knjiga Planeta muškaraca pomaže čitaocima da otkriju svoju svrhu i misiju, da budu u kontaktu sa sopstvenim osećanjima, da žive život koji je u skladu s njihovim bićem, poštujući obaveze koje im je život doneo. Ovo je vrsta mape za podršku svakom čoveku koji želi da otkrije za šta je stvoren i da u skladu s tim živi. Autori nisu zaboravili ni na nežniji pol, pa ima odeljaka u kojima se daju saveti damama kako da prepoznaju dobrog i pouzdanog muškarca i kako da sopstvenog partnera podrže na najbolji način jer će od toga svi imati koristi.

Romantičarima preporučujemo romane Zvezde su bile za nas Spomenar, koji vraćaju veru u ljubav, srodnu dušu i ljubav koju vredi čekati.

Istorija se nije ispisivala samo na bojnim poljima, nije bila vezana samo za naučna otkrića ili epohalna dela. Jedan čovek ispisao je nove stranice istorije i pomerio pogled na ljubav, a u život najvećeg zavodnika svih vremena zavirićete čitajući knjigu koja nosi njegovo ime – Đakomo Kazanova. Razvratnik, zavodnik, književnik, buntovnik, alhemičar, mačevalac, avanturista, putnik. Jedan od najneverovatnijih antiheroja u istoriji. Veličanstveni Kazanova. Godina 1755. Umorna, mračna Venecija stoji na ivici ambisa, ali ne želi da preda titulu Kraljice mora. Đakomo Kazanova vratio se u grad i preti da još više poremeti nesigurnu ravnotežu Republike na političkoj sceni Evrope, sazdanoj na nepouzdanim savezima. Dužd Frančesko Loredan lošeg je zdravlja, a inkvizitor Pjetro Garconi kuje zaveru da preuzme vlast, i potajno žudi da zatoči omraženog zavodnika i tako ga se zauvek reši.

Pored novih, preporučenih naslova, u objektima Moj kiosk možete pronaći i neke od sledećih romana:

Met Hejg – Kad ljubav pobedi vreme

Frenk Talis – Nepopravljivi romantik

Kiti Karan i Larisa Zageris – Za ljubav moje dame

Džon Mars – Onaj pravi

Erik Ambler – Epitaf za špijuna

Katerina Bonvičini – Sofija

Amanda Kvik – Sanjarenje

Džodžo Mojes – Ne oklevaj ni tren

Ris Bouen – Dete Toskane

Ana Premoli – Voli me, ne voli me

Roberto Emanueli – Sada me poljubi

Sajgin Ersin – Paša od kuhinje

Amanda Kvik – Oluja strasti

Debi Makomber – Zbogom, prošlosti

Pola Hokins – U tihoj vodi

Više od trideset fantastičnih naslova Vulkan izdavaštva od danas je dostupno po neverovatno niskim cenama u svim objektima Moj kiosk!