Danas vam predstavljamo drugi deo popularne trilogije Riverdejl – Beži iz grada koji je napisala Mikol Ostou, a kod nas objavila izdavačka kuća Vulkna izdavaštvo, u okviru edicije YA Vulkan.

Vulkan izdavaštvo i Super Teen predstavljaju i poklanjaju roman Riverdejl - Beži iz grada!

Za one koji možda ne znaju roman koji je osvojio srca tinejdžera širom sveta Riverdejl, pisan je po uzoru na stripove sa istim junacima i prati događanja iz istoimene serije koja se emituje na kanalima Fox i Netflix. Zbog velike popularnosti serije i interesovanja čitalaca, knjiga je dosad prevedena na deset jezika. Pisana za ljubitelje uzbudljivih trilera, tinejdž senzacija sadrži i elemente horora.

A šta nam donosi drugi deo koji nosi ime Riverdejl – Beži iz grada.

 AKO MI NE MOŽEMO DA SPASEMO ARČIJA

Arči je optužen za ubistvo, a sve je upereno protiv njega. Beti, Veronika i Džaghed znaju da je Arčiju smestio Hajram Lodž, ali mogu li pronaći način da ubede i porotu u njegovu nevinost? Zato u poslednjem trenutku smišljaju plan: da bi oslobodili Arčija, moraju da se vrate na mesto zločina, pravo u Šadou Lejk.

OD MRAČNIH UŽASA RIVERDEJLA, KO MOŽE?

Pretnja vreba iza svakog ugla: u šumi, oko porodične kuće Lodžovih. Da li će uspeti da pronađu dokaze koji su im potrebni da bi pomogli Arčiju na suđenju? I ono što je najvažnije, mogu li da se vrate u Riverdejl živi?

Autorka tinejdž priče koja je osvojila svet Mikol Ostou, pored toga što piše, radi kao urednica i edukator. Napisala je više od pedeset knjiga za čitaoce svih uzrasta, među kojima su i Bafi – ubica vampira i Čari. U slobodno vreme voli da piše strašne priče za malo starije tinejdžere i duhovite priče za najmlađe, da pije kafu i fotografiše svog psa. Živi i radi u Bruklinu sa mužem i dve ćerke. Ukoliko ste ljubitelji popularne TV serije Riverdejl,  knjige serijala Riverdejl potražite u svim Vulkan knjižarama, kao i na sajtu YA Vulkana.

U naslovnu ste pročitali da i ovog puta imate priliku da osvojite knjigu. Kako biste učestovali u akciji potrebno je da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs i da odgovoite na pitanje „Gde se vraćaju Beti, Veronika i Džaghed?“.  Pored toga nam napišite ime, prezime, adresu i grad, kao i koje ste godište. I da ova akcija važi za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku i Sloveniju. Igramo se do 29. jula do 23.59 , a imena dobitnika ćemo objaviti na našem IG profilu u storyju.