Za neke sutra počinje školska godina, dok će neki još malo uživati, a u to ime rešili smo da vam predstavimo još jedan sjajan roman koji nam stiže iz izdavačke kuće Vulkan izdavaštvo. Reč je o delu Karen M. Makmanus  „Dvoje mogu da čuvaju tajnu“. A oni koji nas prate od samog početka znaju da kada predstavimo roman mi se potrudimo i da nekoga obradujemo, pa je tako i ovog puta. 

Ali ajde prvo da zavirimo u roman „Dvoje mogu da čuvaju tajnu“ i otkrijemo delić onoga što vas očekuje.

DA VERUJEM U PREDZNAKE, OVAJ BI SVAKAKO BIO LOŠ.

Eko Ridž je gradić u Americi, koji Eleri nikada nije posetila, ali o kome je mnogo toga čula. Tamo je njena tetka nestala kada je imala sedamnaest godina. A pre pet godina, kraljica mature pronađena je ubijena. Sada Eleri mora da se preseli ovde i da živi sa bakom koju jedva poznaje.

ZATO JE NAJBOLJE DA U EHO RIDŽU NIKOME NE VERUJETE.

Pre početka škole, neko će razglasiti da ista opasnost vreba, a kao dokaz tome, još jedna devojka je nestala. Iako je gradić kao sa razglednice, krije u sebi razne tajne. A Eleri zna sve o njima. Njena majka, njena baka – svi imaju neku tajnu. I što je duže u Eko Ridžu, to joj postaje jasnije da svako krije nešto. Samo, tajne su opasne, a većina ljudi ne ume da ih čuva.

KAREN M. MAKMANUS je još od malih nogu pisala knjige umesto da se igra napolju, i ni dan danas se ništa nije promenilo. Osim toga, radi u marketingu i komunikacijama. Voli da putuje u slobodno vreme, i sa sinom je jahala konje u Kolumbiji i vozila bicikl kroz Pariz. Takođe ima master iz novinarstva, kojim se nikada nije bavila. Njen debitantski roman Neko od nas laže postao je bestseler Njujork tajmsa.

U naslovnu ste pročitali da i ovog puta imate priliku da osvojite knjigu. Kako biste učestovali u akciji potrebno je da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs i da odgovoite na pitanje „U koji grad se seli Eleri?“.  Pored toga nam napišite ime, prezime, adresu i grad, kao i koje ste godište. I da ova akcija važi za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku i Sloveniju. Igramo se do 3. septembra do 23.59 , a imena dobitnika ćemo objaviti na našem IG profilu u storyju.