Kako je borba sa virusom Covid-19 aktuelna u celom svetu, ovogodišnji Komik Kon u San Dijegu održan je putem interneta pod nazivom Comic-Con@Home, a na njemu je najavljeno kad stiže poslednja epizoda 10. sezone serije OKRUŽEN MRTVIMA .

Medijska kuća Ej-Em-Si (AMC) realizovala je u okviru ove poznate međunarodne manifestacije, virtuelnu tribinu posvećenu 10. sezoni serije “Okružen mrtvima”, koju gledaoci u Srbiji od samog početka prate na FOX kanalu.

Trejler finalne epizode 10. sezone serije “The Walking Dead” pogledajte ovde.

Poslednja epizoda ovog ciklusa naslovljena je “Sigurna propast” i biće emitovana 5. oktobra u 22.55 na kablovskom kanalu FOX.

Producentkinja serije “Okružen mrtvima” Anđela Keng najavila je tokom virtuelne tribine produženu 10. sezonu. Naime, šest dodatnih epizoda pratiće finalnu epizodu, a emitovanje bonus materijala očekujemo početkom 2021. godine.

Osim toga, Kengova je potvrdila da 11. sezona serije ove mega popularne serije neće biti emitovana u redovnom oktobarskom terminu, na koji su fanovi naviknuti godinama, jer je snimanje prekinuto zbog epidemiološke situacije.

Foto: 2019 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved.