Ako Elton John oceni da bi tvoj drugi singl u životu „mogao da osvetli ceo Edinburg“, izvesno je da si na dobrom putu. Upravo to desilo se mladoj Škotlanđanki Bow Anderson sa novom numerom „Heavy“.

SLUŠAJ DIGSTER SVEŽE

Iako prečesto iskorišćen, termin „zvezda u usponu“ savršeno opisuje Bow Anderson, muzičarku koja već na svom prvom izdanju ima saradnike koji rade sa imenima kao što su Beyonce, Alicia Keys, Rag ‘n’ Bone Man, Ed Sheeran, Major Lazer i Michael Kiwanuka.

Posle velikog uspeha sa njim, Bow se vraća sa singlom „Heavy“, i dalje inspirisana svojim prvim raskidom. Ipak, u ovoj odi popu, hip hopu i soulu ona konstatuje da je, kako kaže, odrasla i već nastavila dalje. Mood boost nikada nije bio loša stvar, pa je gotovo sigurno da će slušaocima prijati ovakav stav od mlade i uspešne muzičarke.

Svake nedelje uživaj u novim izdanjima na Digster SVEŽE plejlisti. Donosimo ti goruće teme, nove aktuelne artiste, dobar zvuk i izvanredna debi izdanja.

Nekada profesionalna sportistkinja, Bow Anderson se zatekla u situaciji da je povreda srušila sve što je ona želela i na čemu je radila do tog trenutka. Pevajući sa tatom, u trenucima kada je pokušavala da se smiri i zaspi, odlučila je da je muzika mesto na kome će se desiti njen veliki povratak.

Slušaj „Heavy“ na striming servisima i dodaj na svoje plejliste

Sa željom da slušaocima otkriju nov zvuk i uzbudljive artiste, Universal Music Serbia i Digster stižu sa novom rubrikom na svom Instagramu – SVEŽE. Upravo takav zvuk naći će se na istoimenoj plejlisti, koja će nedeljno biti ažurirana trakom novog izvođača koji će biti predstavljen i na @universalmusicserbia na Instagramu! 

Foto: Universal Music Serbia