Drake donosi numeru sa predstojećeg albuma „Certified Lover Boy“

Za poslednjim izdanjem koje nam je Drake predstavio – „Dark Lane Demo Tapes“, ovog petka stiže i novi singl. Saradnja „Laugh Now Cry Later“ na kojoj mu se pridružuje Lil Durk, naći će se na predstojećem albumu naziva „Certified Lover Boy“.

 

View this post on Instagram

 

Laugh Now Cry Later off my next studio album CERTIFIED LOVER BOY ?? video link in bio

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Sa novom trakom stigao je i video u kome Drake definitivno odlazi korak dalje, iako znamo da to nije lako reći kada je o njemu reč. Spot je kompletno snimljen u Nike sedištu u Oregonu, a reper je tom prilikom rešio da prikaže svoje sportske veštine, a nekima od njih se i nasmeje, upravo u skladu sa naslovom numere.

Za takvu ideju i akcije idealno je imati partnere, a u Drake-ovom slučaju to su, ni manje ni više nego Kevin Durant, Odell Beckham Jr. i Marshawn Lynch, koji imaju svoja cameo pojavljivanja u spotu i čine da svi poželimo da zaigramo upravo sa njima, ako do sada već nismo.

Izdanje „Laugh Now Cry Later“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/DrakeLNCL

Da li se radujete novim pesmama koje nam uskoro stižu iz Drakejkove „radionice“? Koju njegovu pesmu najviše volite da slušate?