Avgust je uvek u znaku sniženja, pa tako ne treba da vas čudi što su u najnovijem Avon katalogu u toku letnji popusti do 75%.

Na vama je da prelistate katalog, odaberete proizvode koji vas zanimaju i da ih poručite što pre jer nam kažu da prodaja ide sjajno.

Vi znate da mi sa brendom Avon imamo jako lepu saradnju, te su oni odlučili da tri čitateljke usreće svojim cool proizvodima.

Tako će jedna čitateljka dobiti Avon Color Trend Magic Colour ruž za usne u olovci.U pitanju je ruž koji menja boje, prilagođava se PH vrednosti usana i pruža dugotrajni efekat, dostupan je u četiri nijanse, njegova cena na popustu je 359 dinara, a srećna superteenovka će dobiti nijansu Curious Coral.

Drugu čitateljku ćemo obradovati kremastim ružem za usne – Avon Color Trend Kiss’n’Go Creamy Lipstick u nijansi Nectar. Ovaj karmin ima kremastu boju sa visokom pokrivnom moći, čim ga nanesete on hidrira usne, dostupa je u osam nijansi, a cena je 219 dinara na popustu.

I na kraju stižemo da trećeg poklončića Avon Color Trend Frutty sjaj za usne,koji je dostupan u pet nijansi,  a cena na popustu iznosi 229 dinara. U pitanju je hidrirajuća formula sa mirisom voća za sočne i sjajne usne i verujte nam koju god nijasnu da izaberete nećete se pokajati.

Kako biste učestvovale u akciji, potrebno je da nam pošaljete mail na redakcija@superteen.rs i da napišete kako uživate u letnjim danima. Pored oga potrebno je da napišete svoje ime i prezime, adresu, grad i kontakt telefon. Igramo se do 19. avgusta u ponoć, a imena dobitnica ćemo objaviti na našem Instagram profilu, u skopu story objava. I da akcija važi samo za one koji imaju adresu na koju mogu da prime poklončić u Srbiji.

Foto: Avon PR i halayalex – www.freepik.com