Marcus & Martinus: Pesma "Love You Less" stiže 2. oktobra!

Jučer je poznati duo Marcus & Martinus najavio livestream, u kojem su obećali da će reći svojim fanovima nešto što su svi dugo iščekivali, preciznije otrkrili su datum izlaska njihovog novog singla.

Dugo su MMeri širom sveta čekali ovaj dan. U petak, 4. septembra u 21:00 blizanci su se uključili na livestream, te bez puno odugovlačenja obznanili da njihova nova pesma, za koju ne sumnjamo da je i novi hit, izlazi 2 oktobra.

Mnogi su odmah pomislili da će njihova pesma „Lie to You“ koju su momci već pevali na nekoliko koncerata, konačno izaći, no ipak su se prevarili. Nova pesma će zvati „Love You Less“ te, kako Marcus & Martinus kažu neće biti tužna pesma, već će biti u malo življem ritmu. 

Koliko su omiljeni nam blizanci bili ushićeni dokazuju njihovi osmijesi, te ista rečenica koju su konstantno ponavljali: „Ovo je tako čudno, upravo smo rekli datum“, te: „Osećam se tako dobro“.

Vidi se da su momci bili veoma srećni što su konačno podelili vesti sa fanovima, te da jedva čekaju da pesma izađe kako bi MMeri širom sveta mogli konačno da uživaju u novoj muzici. Također su govorili o tome kako dugo nisu izbacili novu muziku, te da im je izuzetno drago što je toj pauzi napokon došao kraj. Livestream nije dugo trajao, ali ono što je sigurno je da se zbog njega osmeh vratio MMerima širom sveta.

 

View this post on Instagram

 

What do you think the new song is called? It’s starts with the Letter “L”! What is your guess??

A post shared by Marcus & Martinus ♪ (@marcusandmartinus) on

Da li i vi jedva čekate da nam stigne nova pesma Marcusa & Martinusa?

Autor: Hana Šehić

Foto: Instagram