Fantastična K-POP grupa BLACKPINK i pevačica i glumica Selena Gomez konačno su objavili svoj nestrpljivo iščekivani novi singl „Ice Cream“ u petak, 28. avgusta.

Ljubitelji K-POP -a, ne sumnjam da ste ovu pesmu odslušali „mali broj“ puta. „Ice cream“ je dosegla 170 miliona pregleda za samo nedelju dana.

Nego, hajdemo malo detaljnije proučimo ovu pesmu i da vidimo o čemu se radi!

Pesma „Ice cream“ se nekim delom nadovezuje na Seleninu novu emisiju „Selena + Chef“, u kojoj se poznati kuvari pojavljuju i „uče“ bivšu Diznijevu glumicu da kuva razna ukusna jela.

Upravljačka agencija kompanije BLACKPINK, IG Entertainment, rekla je da je „Ice cream“ savršen za leto i da se potpuno razlikuje od prethodnih pesama „Kill This Love“ ili „How You Like That“. Obe pesme imaju dinamičniji i agresivniji klupski ritam, dok „Ice Cream“ ima lakši, zanimljiviji vajb.

„Svesne smo ove pesme već jako dugo i na sreću kada je ova pesma izašla, imale smo ideju da u njoj bude i Selena, jer smo očigledno znale da će se ona odmah uklopiti u nju“, rekla je Jennie iz BLACKPINK-a za Apple Music Zane Love, „I da, dogodilo se vrlo prirodno.“

Koliko možemo videti po komentarima i objava, fanovi su oduševljeni ovim letnjim hitom i ne mogu da dočekaju novi album i nove singlove. Da li se i vama dopala pesma i da li ste mogli da zamislite ovakav spoj pevača? Pišite nam u komentarima vaše utiske i na spot takođe.

Autor: Teodora Nurčeski