Selena Gomez: Moj san je da spasavam živote ljudi
Selena Gomez već godinama važi za jednu od najpoznatijih pevačica sveta, a uz to, ona uvek šalje lepe, dobre i korisne poruke fandomu – što pokazuje da uticaj koji ima na decu i tinejdžere koristi na pravi način. Selena je u novom intervjuu govorila o novoj muzici, svojim snovima i slično, a u nastavku pročitajte najzanimljivije delove istog.

„Već duži niz godina imam jedan san, a to je da spasavam živote ljudi na bilo koji način – kroz pesme, muziku, ili samo kroz reči koje ću izgovoriti. Znam kako je meni bilo teško u periodima anksioznosti, niko nije govorio o problemima i slično. E upravo to želim – da pomognem ljudima da prebrode sve životne nedaće“ – počinje priču Selena.

A svojim delima rekli bismo da radi sve kako mi njen san postao stvaran!

Nakon toga, pevačica je govorila o pesmi „Ice Cream“ i kolaboraciji sa k-pop grupom BLACKPINK: „Ja BLACKPINK devojke pratim odavno, ogroman sam fan njih i divim im se. Priznajem da sam bila nervozna zbog saradnje sa njima jer je sve to malo izvan moje komfort zone, ali ipak je sve ispalo kako treba! Kreativni proces pravljenja ‘Ice cream’ bio je veoma interesantan i zahvalna sam na tom iskustvu.“

Za kraj, Selena je govorila o tome kako želi da je buduće generacije zapamte.

„Želim da budem znana kao neko ko je pomagao ljudima da prebrode svoje lične probleme. Želim da budem glas koji će govoriti o stvarnosti, stvarnim nedaćama, ne o savršenom svetu. Mislim da je to veoma bitno danas” – završava pevačica.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram