Marcus & Martinus: Da nema korone sada bi bili na turneji!

Iako se poslednjih meseci nije mnogo govorilo o njima, slavni blizanci Marcus i Martinus skoro su objavili svoju novu pesmuLove You Less“ te su sada u mnogim medijima i dosta se govori o njima (mnogo više gledajući pauzu koju su pravili, ali znatno manje nego pre). Kako su sada veoma zauzeti radeći mnoge intervjue, evo šta su M&M rekli o novoj turneji, muzici i slično.

„Mislim da smo zaboravili osećaj kada izbacite novu muziku, tek ga se sada sećamo. Fantastično je to što smo se vratili i objavili novu pesmu, divan je osećaj“ – započinje Martinus o novoj muzici, odnosno pesmi „Love You Less“ koju smo vam već pomenuli.

Kako su oni napunivši 18 godina postali odrasli muzičari, govorili su i o tome: „Sada nam konkurencija nisu više isti izvođači. Već smo odrasli i borimo se protiv najboljih muzičara i pevača na svetu. Nije lako, a mi ćemo nastaviti da se trudimo.“

Takođe, momci sada znaju i da voze automobil, a kažu da je to najlepši osećaj na svetu.

„Uh, konačno možemo da vozimo! Zaista nam je potreban auto gde god da krenemo, plus sada znamo i da vozimo. Dobar je osećaj sedeti sam u kolima i voziti se“ – kažu M&M.

Za kraj, govorili su o turneji, na koju su trebali ići ove godine.

„Kao i svima, i nama je korona pokvarila sve planove. Pripremali smo se za turneju na koju smo trebali ići ove godine, ali ništa od toga. Zapravo, da je sve normalno sada bi bili na turneji, ali opet, lepo je što smo sada imali više vremena za sebe i svoju porodicu. To je jedino lepo u celoj ovoj situaciji“ – završavaju Marcus i Martinus.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram