Cineplexx, vodeći bioskopski lanac u regionu je juče otvorio svoj četvrti bioskop u Beogradu. Najnoviji Cineplexx BEO Shopping Center ima 1.200 mesta u 8 sala, opremljenih najsavremenijim projektorima, vrhunskim ozvučenjem i do sada neviđenim sedištima u glavnom gradu.  

Povodom otvaranja, Cineplexx BEO Shopping Center nagrađuje sve posetioce novog bioskopa sa specijalnom ponudom. Samo prvog vikenda, 5. i 6. septembra, cena karte za sve filmove u periodu od 12 do 17 časova iznosiće 100 dinara.

Otvoren Cineplexx BEO Shopping Center, sjajna akcija ovog vikenda

Novi Cineplexx BEO Shopping Center od ostalih bioskopa posebno izdvaja gledanje filmova u Dolby Atmos tehnologiji, najmodernijem audio sistemu na svetu, koji stiže direktno iz Dolby laboratorije. Kristalno jasan i neverovatno realističan zvuk, koji se kreće duž čitave sale je rezultat velikog broja zvučnika, postavljenih na različitoj visini, čime se stvara utisak trodimenzionalnog zvuka.

 Veliki LED panel ispod kog posetioci prolaze na samom ulazu, doprinosi tome da iskustvo odlaska u bioskop krene i pre početka projekcije, a tehnologije koje se koriste u salama, upotpunjavaju  doživljaj gledanja filma. 

Cineplexx je otišao korak dalje i kada je u pitanju udobnost i po prvi put u Beogradu u ovom bioskopu posetiocima ponudio novi tip sedišta u vidu love box, lounge sofa mesta i VIP premium sedišta sa podesivim naslonom za noge i leđa.

,,Ovim projektom, u koji je uloženo 5,5 miliona evra, želeli smo da Beograđanima omogućimo ne samo najuzbudljiviji doživljaj filma, već i nezaboravan način da kvalitetno provedu vreme sa porodicom ili prijateljima. U tom smislu smo ponosni što je Cineplexx BEO Shopping Center naš doprinos sadržajnijem životu građana Beograda, naročito imajući u vidu da je ovo i prvi bioskop koji se otvara na Zvezdari,“ izjavio je Kristof Papusek, rukovodeći partner kompanije Cineplexx.

Za više informacija o repertoaru novog bioskopa posetite sajt www.cineplexx.rs .