Tini Stoessel mogla bi se dodeliti titula najvrednije pevačice u Latinoamerici jer ona munjevitom brzinom objavljuje pesme, a svaka koju objavi obara rekorde. Oko 01h ujutru sinoć po našem lokalnom vremenu, Tini je u saradnji sa Mariom Becerrom i Lolom Indigo objavila remix verziju Mariine pesme “HIGH”.

 

Tini je u društvu Marie i Lole uradila savršen posao, a to se može primetiti i po pregledima koji rastu vrtoglavom brzinom! Pesma sada ima skoro 3 miliona pregleda za manje od 24 sata od trenutka objavljivanja, što su fenomenalne brojke za Tini, Mariu i Lolu.

Spot je urađen u neon nijansama, nije previše šaren, taman toliko da glavne zvezde spota dolaze do izražaja. Tini vidimo u tigrasto plavom kombinezonu, i jednoj kežual kombinaciji koju sačinjavaju trenerka i krop-top majica, a Maria je u baggy duksericama i trenerkama.

 

Sama pesma je potpuno drugačija od onoga što smo navikli da dobijamo od Tini, jer ona “pliva” u kumbia i regeton ritmovima, te je ovaj latino-trap potpuno nov za nju, ali izgleda da se odlično pronašla u istom. Pored nas, sve najnovije vesti o Tini možete čitati na sajtu tinisfcoexyu.weebly.com i na njihovom Instagram profilu. Kako vam se dopada nova pesma ove tri devojke?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Screenshot Youtube