Na početku uzbudljive jesenje muzičke sezone stiže ultimativni elektro pop hit koji nam donosi mladi Filip Baloš!

Reč je o prvom zvaničnom singlu Filipa Baloša. Njegov neprikosnoveni vokalni talenat otkrili smo pre dve godine tokom kampanje sa Play radiom u okviru onlajn takmičenja „Play zvezda“. Filip Baloš je tom prilikom izveo namenski pravljenu pesmu „Pomereno„, postao je deo Mascom tima, vredno radeći na sebi, svojim kantautorskim i vokalnim talentima.

Nakon dve godine Filip stupa u kontakt sa poznatim producentom Predragom Ristićem a.k.a. Meta, sa kojim privodi kraju rad na zajedničkoj pesmi čiji je fantastičan rezulat – pred vama!

Singl „Idemo do mene“ je ona vrsta pop pesme koja osvaja na prvo slušanje. Potpuno retro, potpuno moderna, potpuno zavodljiva.

Svi ljubitelji savremenog pop izraza koji karakteriše izvođače kao što su The Weeknd, Charlie Puth i Harry Styles biće oduševljeni pesmom koju konačno mogu da pevuše na maternjem jeziku.

„Već posle prvog slušanja demo snimka koji mi je Meta poslao, za pesmom sam poludeo! Refren koji momentalno ulazi u glavu, dok se zvuk osamdesetih prepliće kroz perkusije i sintove. Čim mi je poslat instrumental, dopisao sam deo teksta, nešto ubacio, nešto izbacio, snimio sam i producirao svoje vokale. Pesma je ispala baš onakva kakvu sam je zamislio. Prezadovoljan sam. Nadam se da će se i publici takođe svideti“, izjavio je Filip.

Novosađanin Filip Baloš, dolazi iz muzičke porodice. Svoje sklonosti ka pevanju i crtanju pokazuje od treće godine. U tinejdžerskom periodu prepoznaje talenat za slikanje. Pre dve godine ulazi u svet muzičke industrije, počinje da piše tekstove i aranžmane gradeći svoj prepoznatljiv stil. Ove godine je upisao Akademiju umetnosti u Novom Sadu, odsek slikarstvo.

Singl „Idemo do mene“ će od 4. septembra biti dostupan na svim striming platforma a premijera izuzetno atraktivnog videa vas očekuje istog dana od 18 časova na Mascomovom YouTube kanalu.