Momenta kad je za sebe odabrala artist name Baby Queen znala je da je njena umetnička persona kompletna. Ona je krajem avgusta predstavila singl „Medicine“, koji se danas priključuje SVEŽE plejlisti. 

SLUŠAJ DIGSTER SVEŽE

Mediji su Baby Queen do sada upoređivali sa zvezdama kao što su Lorde i Billie Eilish i upravo u takvom, melanholičnom pop maniru, ona donosi treći singl za Polydore Records – „Medicine“, u kome govori o svom iskustvu sa mentalnim zdravljem i antidepresivima.

„Radi se o zamršenoj priči o mentalnom zdravlju i kretanju kroz ovaj svet dok smo u isto vreme nesrećni i potpuno opijeni ovim sajber okruženjem. Reč je o različitim načinima na koje ljudi pokušavaju sami sebe da otupe ili nađu varijantu u kojoj samo postoje u ovom fucking haosu“, objašnjava muzičarka.

Svake nedelje uživaj u novim izdanjima na Digster SVEŽE plejlisti. Donosimo ti goruće teme, nove aktuelne artiste, dobar zvuk i izvanredna debi izdanja.

Bella Latham kao najvažniji zadatak imala je da odabere adekvatan artist name, koji će savršeno opisati nju kao ličnost i sve ono što ona ima da kaže.

„Mnoge stvari o kojima govorim u svojim pesmama su totalno detinjaste i naivne, ali u isto vreme imam iskustvo i baš dosta teen ljutnje“, govori ona, sada poznatija kao Baby Queen.

Slušaj „Medicine“ na striming servisima i dodaj na svoje plejliste

Sa željom da slušaocima otkriju nov zvuk i uzbudljive artiste, Universal Music Serbia i Digster stižu sa novom rubrikom na svom Instagramu – SVEŽE. Upravo takav zvuk naći će se na istoimenoj plejlisti, koja će nedeljno biti ažurirana trakom novog izvođača koji će biti predstavljen i na @universalmusicserbia na Instagramu!

Foto: Universal Music Serbia