Iako se i dalje govori o nekadašnjoj vezi Tini Stoessel i Sebastian Yatre, neki govore i o tome da je Tini već uplivala u novu vezu koju krije od očiju javnosti, kao i da je ona u vezi sa trap pevačem sa kojim je uradila pesmu “Ella dice”. Sigurno da sada znate o kome je reč-u pitanju je Khea. Iako još ništa nije potvrđeno, glasine kažu kako su oni zajedno.

Kao što je to uvek tako kada osobe suprotnog pola snime zajedničku pesmu, tako i ovoga puta nakon objavljivanja “Ella dice” započete su glasine o vezi Khea i Tini, a možda su one i tačne. Njih dvoje sada sarađuju više nego pre, pa su se skoro našli i na snimanju nekog nepoznatog projekta (koji će najverovatnije biti online koncert), a Khea ostavlja razne komentare na Tininim postovima na Instagramu, pa je skoro prokomentarisao i post za novu pesmu “HIGHREMIX”.

Khea je ostavio komentare u vidu raketica emodžija, a Tini mu je odgovorila sa “??⚡️?”, dok je posle ostavio komentar “Hot” odnosno “Vrelo”, što bi u prevodu značilo da su devojke u spotu zgodne, lepe i zavodljive.

Pored samog projekta na kome su se našli, izgleda da su se videli još par puta na takođe, za sada, nepoznatim projektima, a sve to sugeriše na vezu koju kriju. Ipak, mnogim članovima fandoma se to ne dopada.

”Iskreno, Khea je premlad za Tini! Ne znam, čudno mi je da je žensko starije u vezi, Tini mi izgleda zrelije od Khea. Opet, on je 2000.godište, a ona 1997. Ne idu mi zajedno, prosto tako je”-kažu mnogi članovi fandoma. Hajde da čujemo i vaše mišljenje-šta vi mislite, da li su Tini i Khea u vezi i kako reagujete na ove glasine?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram