Snimanje novog filma The Batman koje je pauzirano jer je glavni glumac Robert Pattinson bio zaražen korona virusom, nastavlja se, javljaju inostrani mediji.

Početkom septembra iz produkcijske kuće Warner Bros potvrdili su da je snimanje njihovog najvećeg projekta najavljenog za narednu godinu – The Batman stopirano, međutim, sada je sve krenulo svojim tokom, javlja Variety.

Snimanje u Hertfordshireu, u Engleskoj je bilo zaustavljeno, a ovih dana se sve vratilo u normalno stanje i scene su ponovo počele da se snimaju, potvrdili su iz Warner Brosa.

Ovo nije prvi put da je snimanje filma Batman obustavljeno. Zbog pandemije korona virusa isto su učinili tokom marta. Sada su se svi vratili na posao, a izvori bliski glumačkoj postavi tvrde kako je ostalo još svega nekoliko scena koje treba da se snime.

„Svi smo se nadali da ćemo se što pre vratiti poslu i bilo je užasno što smo opet morali da stopiramo snimanje samo tri dana nakon što smo ga započeli“, rekao je jedan od članova glumačke ekipe.

U avgustu je scenarista Mattson Tomlin izjavio kako sigurno neće biti kašnjenja, ali tada nije znao da će se ekipa sa seta morati povući dve nedelje jer je neko bio pozitivan na koronu.

The Batman u distribuciji Blitz Film&Video distribucija  bi u bioskope trebao da stigne u oktobru 2021. godine, u 3D, 2D i IMAX formatima, ali ne zna se hoće li im obustave snimanja zbog virusa koji hara svetom pomeriti planove.

Da li se i vi radujete novim filmovima koji će uskoro stići u svetske bioskope? Pišite nam u komentrima koje filmove željno iščekujete.