Globalna hit serija Keeping Up with the Kardashians vraća se na E! kanal sa najnovijom  19. sezonom  nedeljom u 21.00 od 27. septembra.

U najnovijoj sezoni serije Keeping Up with the Kardashians, koja je najavljena kao pretposlednja, Kardašian-Džener porodica suočava se sa nekim od najvećih izazova do sada. Baviće se temama kao što su trudnoća, korona virus i još mnogo toga.

Pokušavajući da se oporave od razočaranja, članovi porodice imaju problema sa ukazivanjem poverenja i međusobnim konfliktima, a Kim, Kortni i Kloi suočavaju se sa važnim odlukama, i kao roditelji i kao pojedinci. Kada je porodično jedinstvo uzdrmano i dok svi ulaze na nepoznatu teritoriju u svojim životima koju treba osvojiti, obavezno ispratite šta će se dalje desiti!

Tokom ove sezone čuvena porodica se nalazi u karantinu, kao i ostatak planete, tako da će gledaoci moći da vide kako se oni snalaze u tome. Članovi porodice su se sami snimali i imali Zoom pozive da bi pružili svojim fanovima pogled na najnovije okolnosti u njihovim životima.