Ljubitelji knjiga serijala Igre gladi („The Hunger Games“) bili su oduševljeni kada smo objavili vest da  je Vulkan izdavaštvo objavilo novu knjigu autorke Suzan Kolins pod nazivom Balada o ptici pevačici i zmiji.

Vulkan izdavaštvo i Super Teen vam poklanjaju knjigu Balada o ptici pevačici i zmiji

Radnja četvrte knjiga iz serijala Igre glad, jednog od najpopularnijih serijala koje znamo, je smeštena 74 godine pre početka trilogije i prati život 18-godišnjeg Koriolana Snoua pre nego što je postao predsednik i tiranin Panema.

Na jutro žetve počeće desetogodišnjica Igara Gladi. U Kapitolu, osamnaestogodišnji Koriolan Snou priprema se za jedinstvenu priliku da učestvuje kao mentor u Igrama. Nekada moćna porodica Snou doživela je teška vremena, a njihova sudbina zavisi od tanane šanse da Koriolan svojim šarmom, mudrošću i manevrom pomogne učenicama da osvoje Igre. Sve je protiv njega.

Dobio je ponižavajući zadatak da predvodi ženski tribut iz Distrikta 12, najniži od najnižih. Njegova sudbina je sada u potpunosti zamršena: svaki izbor koji napravi može da dovede do pobede ili poraza, trijumfa ili pada. U areni će doći do borbe protiv smrti. Van arene, Koriolan počinje da oseća propast svog tributa… I moraće da odabere između lične potrebe da prati pravila i želje da preživi bez obzira na sve.

Vulkan je prethodno objavio naslov ove autorke: Igre gladi, Igre gladi: Sjaj slobode i Igre gladi: Lov na vatru.

Nedavno je zvanično objavljeno i da se snima novi nastavak filma iz serijala The Hunger Games.

Vulkan je prethodno objavio naslove ove autorke: Igre gladi, Igre gladi: Sjaj slobode i Igre gladi: Lov na vatru.

BESTSELER USA TODAY #1

BESTSELER NEW YORK TIMES #1

BESTSELER PUBLISHERS WEEKLY #1

AMAZONOVA NAJBOLJA KNJIGA MAJA 2020.

IZBOR UREDNIKA NEW YORK TIMES

U naslovnu ste pročitali da delimo knjigu i radujemo se što ćemo opet obradovati nekoga od vas, tačnije dvoje superteenovaca će dobiti knjigu. Kako biste učestovali u akciji potrebno je da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs i da odgovoite na pitanje „Čiji život pratimo u romanu Balada o ptici pevačici i zmiji?“.  Pored toga nam napišite ime, prezime, adresu i grad, kao i koje ste godište. I da ova akcija važi za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku i Sloveniju. Igramo se do 24. septembra do 23.59 , a imena dobitnika ćemo objaviti na našem IG profilu u storyju.