Za sve ljubitelje knjiga i pisane reči, verne čitaoce i prijatelje, Vulkan izdavaštvo ima sjajne vesti – biće održan VULKANOV SAJAM KNJIGA! Od 18. do 24. oktobra, u svim knjižarama Vulkan širom Srbije, kao i na sajtovima Vulkan izdavaštva (www.vulkani.rs) i knjižara (www.knjizare-vulkan.rs), bićete u prilici da kupite omiljene knjige po sajamskim cenama!

Događaj koji je pred nama, na radost čitalaca svih uzrasta, omogući će svima da uživaju u omiljenim knjigama, delima nagrađivanih pisaca, bestselerima, književnim klasicima i romanima domaćih autora i da nabave sve književne hitove po neverovatno niskim cenama, a Vulkan izdavaštvo će omogućiti besplatnu dostavu knjiga na kućnu adresu svima koji kupovinu izvrše putem sajta tokom manifestacije! Ne propustite VULKANOV SAJAM KNJIGA!

Posetioci prvog VULKANOV SAJAM KNJIGA imaće priliku da po fantastičnim cenama dođu do naslova koje su oduvek želeli! U godini u kojoj je neizvesnost sveprisutna, u kojoj nismo bili u prilici da živimo onako kako smo navikli, desile su se dobre knjige koje su nam pomogle da prevaziđemo izazove. Trenutke brige i straha pobeđivali smo sjajnim romanima, a vreme koje nisu mogli da shvate naši mališani prevazilazili su uz Vulkančić knjige. Izdanja za najmlađe pomažu svakom detetu da uz igru i zabavu stiče znanja o svetu koji ga okružuje, poboljšava kreativne, intelektualne i motoričke veštine, a dečji romani, bajke i priče, puni mašte, omogućavaju da detinjstvo bude radosnije. U okviru VULKANOVOG SAJMA KNJIGA i izdanja koja nam dolaze iz Vuklančića biće po posebnim cenama, a spremili smo i sjajna iznenađenja!

U okviru nedelje posvećene knjizi, Vulkan izdavaštvo će, pored fantastičnih popusta, čitaocima omogućiti brojne akcije i druženje sa domaćim autorima u uslovima koji odgovaraju svim odredbama i preporukama propisanim u cilju suzbijanja pandemije virusa COVID-19.

Kao odgovorna kompanija kojoj je zdravlje svih nas na prvom mestu, uradićemo sve što je potrebno da se ispoštuju neophodne mere, ali isto tako nećemo dozvoliti da kultura i umetnost posustanu pred naletom pandemije. Svesni smo vremena u kom živimo i savremenog društva i načina života čiji smo integralni deo. Iz iskrene potrebe da čuvamo i negujemo domaću i svetsku književnost, prvi put ove godine na kulturnoj mapi Srbije i u dugoj i značajnoj tradiciji naše kuće, organizujemo događaj pod nazivom VULKANOV SAJAM KNJIGA!

Budite uz nas, pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram, gde ćemo vas redovno obaveštavati o programu, dešavanjima, lajv uključenjima i iznenađenjima koja spremamo od 18. do 24. oktobra u okviru prvog VULKANOV SAJAM KNJIGA!