Marcus & Martinus objavili naziv i datume svoje nove turneje!

Iako je sada interesovanje za Marcus & Martinus blizance manje nego pre, to se izgleda polako, ali sigurno menja – momci su prethodnih meseci bukvalno 24/7 bili u studiju stvaravši novu muziku, ali su pripremali i još nešto – novu turneju! Evo šta za sad znamo o istoj.

Za početak ćemo samo reći da je njihov singl “Love You Less” od ponoći dostupan na muzičkim servisima kao što su Spotify i Deezer, a spot na YouTube stiže u 15 časova. Ali momci su odlučili da fandom obraduju istoimenim merchom, ali, pored LYL merch-a, stiže i kolekcija sa nazivom nove turneje i datumima za istu. Nova turneja zvaće se “Sooner than later tour”, a vidimo da se na poleđini dukseva nalaze i datumi iste, međutim, oni se sada ne mogu skroz protumačiti.

 

 

View this post on Instagram

 

Love you less merch is coming soon? #ad

A post shared by Marcus & Martinus ♪ (@marcusandmartinus) on

Na duksu vidimo dosta datuma, međutim, vrlo je čudno to što momci već znaju kada će održavati koncerte i velika okupljanja, a korona ludilo i dalje vlada svetom! Verovatno da će se turneja realizovati tek iduće godine, ne verujemo pre jeseni, a za sada možemo samo da nagađamo kada će se održavati jer u ovom trenutku ništa nije sigurno.

Nadamo se da će Marcus & Martinus i ovog puta imati vremena da posete bivšu Jugoslaviju ili “barem” Balkan, a jedva čekamo da vidimo šta su još momci spremili, jer ovo sigurno nije kraj iznenađenjima!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram