Uvrede na račun Tini: Ti si loša kopija Ariane Grande

Kad god Martina Stoessel izbaci neki novi projekat, bila to pesma, slike sa fotošutinga ili bilo šta drugo, uvek je na meti medija i interneta da kopira nekoga. Do pre par dana Argentinka je optuživana da kopira Dannu Paolu, a sada svi govore da je loša kopija Ariane Grande.


Ovo je samo jedan u nizu negativnih komentara ljutih Arianatora koji kaže „Zašto kopiraš Arianu Grande?“ Posle toga, javljalo se dosta Arianatora koji su govorili da je “to što Tini radi užasno“ i da je ona samo “loša kopija“ njihove mezimice.

 

 

View this post on Instagram

 

???? & ?????? ——— #violetta #violettacastillo #vilu #tinistoessel #tini #martinastoessel #arianagrande #leonetta #jortini

A post shared by ???????? ????♡︎ (@candemolfese.foto) on

Nećemo poricati – sličnost između Ari i Tini je evidentna, ali definitivno ne prerasta u kopiranje i nikako ne zaslužuje naziv loša kopija! Isto važi i za „kopiranje“ Danne Paole, pevačice iz Meksika. Ovih dana Twitterom kruži tweet koji Dannu naziva skupom markom „Chanel“, a za Tini kažu da je „Walmart“, a ako ne znate – to je lanac jeftinih proizvoda, mnogo jefitinijig od prodavnice “Chanel”.

 

Uz to, ovaj tweet kaže „Danna je ovo uradila prva“. Ovde vidimo par fotki gde su Danna i Tini u sličnim izdanjima, ali ne u istim, pa je zapravo sve ovo bukvalno besmisleno. Tini nikada nije govorila ružno o Danni, a ni Danna o Tini, te je vrlo detinjasto da se fandom svađa oko toga.

Tini se, naravno, nije oglašavala povodom ovoga – ona je zvezda sa više od 10 godina radnog iskustva i uvek je bila medijski praćena, te i sama zna da će se uvek naći ljudi koji će njihove idole upoređivati sa njom. Martina ostaje izuzetno profesionalna kada su u pitanju ovakve stvari, što je posebno pohvalno za nju!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram