Kylie Jenner ima toliko novca da nju ne zanima cena – može da kupi bukvalno sve što poželi, od “jeftine“ torbe od 1000 do ranca od 12.000 dolara, pa čak i mnogo skuplje stvari! Već više puta govorilo se na temu Stormi Webster, Kyliene ćerkice, koja uvek ima najskuplje torbe i garderobu. prošlog puta to je bila torbica u vrednosti od nekih 1000 dolara, međutim, sada ovo dete ima rančić koji košta neverovatnih 12.000 dolara!

Stormi Webster opet nosi preskupu torbicu, ova košta 12 hiljada dolara!

Ćerkica ove bogatašice pre par dana krenula je u školu, a Kylie se pobrinula da njena mezimica ima najskuplju torbu – ona joj je kupila rančić marke Hermes koji košta vrtoglavih 12.000 dolara! Verujemo da je malo ko spreman da izdvoji ovoliku sumu novca na stvar koju dete neće ni nositi, ali Kylie očigledno ne žali i razbacuje se s novcem kojeg ima na pretek.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

first day of schooooool ??

Објава коју дели Kylie ? (@kyliejenner) дана

Uz to, malenoj Stormi Webster ovaj ranac apsolutno nije potreban jer ona se školuje od kuće, pa će se Hermes ranac verovatno vrlo retko upotrebljavati. Ipak, ovo je i za Kylie, ali i za Stormi svakodnevnica, te im to apsolutno nije neobično, kao što je nama, koji nemamo taj luksuz, suludo da damo preko 10.000 dolara na rančić!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram