Kopiranje u svetu slavnih nije ništa novo-svakodnevno nalećemo na kopije brojnih umetnika, a najčešće je kopirana poznata Ariana Grande! Već smo imali priliku da vam pišemo o glasinama da Tini Stoessel kopira Dannu Paolu i Arianu Grande, a priče za Ari su opet tu, i mnogo su se pojačale! Nakon Martininog virtuelnog koncerta, fandom je primetio ogromnu sličnost između jednog Tininog i Arianinog autfita, pa su to, naravno, odmah komentarisali!

Naime, Tini je na početku svog koncerta imala autfit koji je sačinjavala roze dukserica sa natpisom “TINI”, a ona je bila dužine do kolena, i uz nju nosila je dugačke bledo roze čizme na štiklu-baš kao i Ari! Kada pogledate ovaj stil, videćete da je zaista sličan svemu onome što nosi i najpoznatija Ariana Grande.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TINI? (@tinistoessel)


Uz to, na akustičnom delu koncerta Tini je imala ogroman mesec u pozadini, poput onog koji je Ariana imala na svojoj turneji. Naravno da su brojni Arianatori komentarisali ovu situaciju, ali i neki Tinisti su rekli da je sličnost neverovatna.

”Tini, opet kopiraš Ari”-su komentari Arianatora, a neki Tinisti kažu: “Tini, ti imaš svoj stil, ne treba da kopiraš Arianu. Lepa si i bez toga”. Šta vi mislite, da li Tini kopira Ari i kako reagujete na ovo?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram