Tini Stoessel nam je obećala spektakl nakon izlaska novog albuma-a sinoć se taj spektakl i desio! Ako ste propustili, a čisto sumnjamo u to, Tini je sinoć uz pomoć Claro platforme i svog tima prezentovala streaming koncert povodom izlaska novog albuma, a najbolje od svega je to što je koncert bio dostupan za ceo svet-pa smo svi mogli da ga gledamo! Ipak, mi ćemo vam sada preneti neke detalje sa koncerta, a ostavićemo vam i Jutjub video gde ćete moći da pogledate koncert ako ste ga propustili, ili ako želite da ponovo uživate u istom!

Naime, pevačica je odlučila da nas sve iznenadi najavivši online koncert koji je prezentovan sinoć, u 23h po našem lokalnom vremenu. Iako je fandom mislio da će ovaj šou trajati poput regularnog (oko sat vremena), Tini se odlučila za kraću varijantu, pa smo u koncertu mogli da uživamo svega 40 minuta!
Bez obzira na to što smo imali 40 minuta da uživamo u koncertu, Tini se potrudila da nas apsolutno zadivi svojim umećem-ona je promenila čak 3 kostima-Tini duxericu, Chanel kombinezon i neon narandžanstu kombinaciju, a sve uz živu muziku i plesačice. Uz to, sa Tini na sceni bili su i John C i Khea, koji sa njom izvode numere “Duele” i “Ella Dice”.

Ipak, malo tužnija strana za Tiniste jeste ta što Tini nije izvela čak 4 numere-“Sueltate el pelo”, “Playa”, “Tuyo” i “Si Tu Supieras”, ali je izvodila hitove poput “Recuerdo”, “Ella Dice”, “Oye” i slične. Kraj koncerta više nije pesma “Te Quiero Mas”, jer su je zamenili zvukovi kumbije u pesmi “22”!

Mislimo da smo dovoljno otkrili-ako još uvek niste, obavezno pogledajte ovaj šou, a svi koji su ga gledali znaju kakav je spektakl pripremila Tini. Kako vam se dopada “Tini Tini Tini” šou?

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram