Tini Stoessel o vezi sa Kheom: Nismo zajedno!
Od trenutka kada su Tini Stoessel i Sebastian Yatra raskinuli, pa sve do sada, Tini nije spajana sa mnogo momaka, dok je Sebastian često spajan sa Danna Paolom. Ipak, pevačica je skoro imala par veoma intimnih momenata sa pevačem Kheom, sa kojim ima duet “Ella Dice”, pa su glasine o njihovoj vezi sada još jače. Mladim pevačima sigurno da prija medijska pažnja koju sada imaju, ali je Tini demantovala sve glasine vezane za svoju novu ljubav!

Da se podsetimo, Tini i Khea su zajedno nastupali na Tininom streaming koncertu, a fandom je primetio posebnu hemiju među njima. U par navrata samo što se nisu poljubili, a Khea je čak i provukao svoju ruku oko Tininog struka u jednom trenutku! Takvi gestovi izazvali su lavinu komentara o novom latinoameričkom paru, a kada je Tini direktno upitana da li je u vezi sa Kheom-rekla je “ne”!

“Svi sada misle da smo nas dvoje zajedno, ali verujte mi, nismo. Singl sam i to je ono što je istina. Sada sam u periodu kada mi je potrebno da budem sama i to je sve”-ističe pevačica, još jednom pokazavši da nije spremna za novu vezu, barem ne u ovom trenutku.

”Ljubav je najbitnija stvar, uvek sam otvorena da dajem i primam ljubav, tako su me učili roditelji od malih nogu. U ovom trenutku mi prija ta ‘samoća’. Želim da budem sama sa sobom, da pronađem sebe u potpunosti kao ličnost. Pustiću stvari da idu svojim tokom, jer tako je najbolje”-završila je Tini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @khea.yf


Očigledno da su Khea i Tini za sada prijatelji, a ovakav vid medijske pažnje im sigurno prija! Da li mislite da će jednog dana oni biti zajedno?

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram