Dove Cameron: Okej je biti tužan, i ja sam tužna!

Dove Cameron je veoma poznata glumica, koju znamo iz brojnih “Disney” projekata u kojima se ona zapravo i proslavila. Dove je veoma simpatična i lepa devojka, a često govori i o mentalnom zdravlju, što je veoma bitno. Svoju slavu koristi na pravi način, šalje reči podrške i kaže da je okej biti tužan, jer je tužna i ona sama! Ipak, hajde da vidimo šta je glumica ovog puta rekla na temu tuge i mentalnog zdravlja.

“Želim da kažem da je biti tužan sasvim normalno i okej, i ja sam tužna. Svi smo mi ljudi, živa bića, bilo bi nemoguće da smo stalno srećni. Nikad ne treba osuđivati bilo koga, jer ne znamo kroz šta ta osoba prolazi u tom trenutku, a te osude mogu i te kako da povrede nekoga. Smatram da treba da se trudimo da pomažemo jedni drugima što je više moguće, a osudama samo odmažemo”-započinje glumica i pevačica.

“Kada sam bila mlađa, na početku svoje karijere, bila sam nesigurna da govorim o ozbiljnim temama poput mentalnog zdravlja, psihe. Mnogi su mi govorili da to ne treba da radim, ali ljudima je to mnogo potrebno, a potrebno je i meni. Sve je više ljudi koji govore o ovoj temi i mnogo mi je drago zbog toga. Mnogo njih smatra da je ovo tema o kojoj ne treba govoriti, ali ja želim da budem primer drugima”-kaže Dove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DOVE (@dovecameron)

Za kraj, Dove šalje snažnu poruku: “Česte su noći kada nam je teško i kada mislimo da smo sami, ali to nije tako. Nadam se da ste srećni šta god da radite, a ako niste-radite ono što vas čini srećnim. Budite ono što jeste i ne zaboravite da ću uvek biti tu da vas sve posavetujem”-završava glumica i pevačica.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram