Tini Stoessel najavila novi album: Stiže “TINI TINI TINI”!
Kao što smo već milion puta rekli – ne nazivamo Tini Stoessel pravom vrednicom bez razloga, ona je stvarno bila veoma vredna ove godine. Naime iako su mnoge zvezde odlučile da svoje projekte stopiraju zbog korona virusa – Tini to nije sprečilo da nastavi da raste na muzičkom polju! Pevačica je sinoć oko 20h po našem lokalnom vremenu najavila svoj treći studijski album koji će se zvati “TINI TINI TINI”!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TINI? (@tinistoessel)

Tini je podelila post sa dugačkom porukom.

“Veoma sam uzbuđena da vam najavim svoj novi album. Ovaj album označava slobodu da se izrazim u muzičkom svetu, u različitim žanrovima i da razbijem sve predrasude. Hvala vam što ste moj san pretvorili u stvarnost” – kaže pevačica.

 

Dobili smo i listu pesama sa albuma „TINI TINI TINI, koju je prvo objavio nemački medij “Digster Pop”, a prenosi TINI’S FCO EX YU.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Digster Pop (@digster_pop)

Vidimo da na albumu imamo čak 5 novih pesama, koje do sad nismo čuli, a to su: “Si Tú Supieras”, “Tuyo”,”Te Olvidaré”,”Acércate” i “Playa”.

Kao što se da primetiti, 5 novih pesama neće biti dueti, a na albumu će se još naći hitovi poput “Fresa”, “22”, “Recuerdo” i slični. Mnoge je iznenadila činjenica i da je na albumu pesma “Oye”, koja je snimljena sa Sebastian Yatrom. Na albumu će još biti “Un Beso En Madrid”, “Ella Dice”, “Duele”, “Diciembre”, “Sueltate el pelo”.

Fandom je začudilo i to da na albumu nema pesama “Besame (I need you)”, “Ya No Me Llames” i “High Remix”, ali možda dobijemo i deluxe verziju albuma koja će sadržati i ove numere.

Naziv albuma je veoma karakterističan, jer Argentinka još od pesme “Fresa” govori “Tini Tini Tini” u svim svojim numerama. Treći album će izaći 3. decembra ove godine, a kako sada imamo Spotify i u ex YU zemljama, moći ćemo da pre-saveujemo album, što je dodatni plus. Da li ste uzbuđeni

Prenosi: TINISFCOEXYU, doradila Arijana Đokić

Foto: Instagram