Tini Stoessel objavila svoj novi album, fandom oduševljen!
I dalje se sećamo dana kada je Tini Stoessel najavila svoj treći solo album, o čemu smo vam pisali OVDE. Dan kada je Tini objavila svu novu muziku i predstavila “Tini Tini Tini” album bio je sinoć, u 23h po našem lokalnom vremenu. Iako smo dobili spot samo za pesmu “Te Olvidare”, ne možemo zapostaviti ni ostale fantastične numere o kojima vam pišemo u nastavku teksta!

Iako je pevačica odlučila da se, verovatno, pozdravi sa snimanjem pesama na engleskom jeziku koje bi je približile publici u Americi, Britaniji, Evropi, ipak je uradila odličan posao objavivši čak pet novih solo numera, koje su objavljene premijerno sinoć, tačno u 23h!

 

Spot je dobila samo jedna numera i to “Te Olvidare”, gde je Tini lepša nego ikada, iako je pesma poprilično tužna. Uz to, imamo priliku da slušamo pesme “Si Tú Supieras”, “Tuyo”,”Te Olvidaré”,”Acércate” i “Playa”, a svaka je drugačija od prethodne, što je Tini i želela da postigne ovim albumom.

Pored novih, na albumu imamo prilike da slušamo i nezaboravne pesme poput “Recuerdo”, “Fresa”, “Un Beso En Madrid”, “Duele”, “22” i slične. Ovaj album sadrži čak sedam dueta i sedam solo pesama, pa je Tini izjednačila brojke – za svakoga po nešto!


“Namera mi je da prenesem poruku slobode bez predrasuda ili stereotipa, zato sam koristila različite muzičke žanrove i osećala sam se slobodno da izrazim ono što želim u svakoj pesmi. Nikada ne dozvolite da vas kritike sputavaju u onome što radite, verujte u sebe i doći ćete do cilja” – kaže Tini o novom albumu.

Tini je definitivno uradila fantastičan posao, ali je još odavno stavila tačku na svetsko tržište – ona se fokusirala na Latino Ameriku i to joj sjajno ide! Kako se vama dopada novi album argentinske pevačice?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Promo