Mariah Carey’s Magical Christmas Special imaće svoju svetsku premijeru danas, 4. decembra, ekskluzivno na kanalu Apple TV+!

Praznična ekstravagancija pod drigentskom palicom Mariah Carey ima zvezdanu listu gostiju, između ostalih imaćete prilike da vidite nastupe Tiffany Haddish, Billy Eichner, Ariane Grande, Jennifer Hudson, Snoop Dogga, Jermaine Dupri, Misty Copeland, kao i Mykal-Michelle Harris. Mariah Carey će ovaj jedinstveni božićni šou učiniti ličnim time što će se u njemu naći i njena deca, blizanci, ćerka Monroe i sin Moroccan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)


Suočeni sa globalnom prazničnom krizom, stanovnici Severnog pola znaju da postoji samo jedna osoba koja može da sačuva Božić, a to je dobra prijateljica Deda Mraza, Mariah Carey. Kombinujući muzičke performanse, dinamični ples i veoma modernu animaciju, kraljica Božića, uskočila je u poslednjem trenutku da napravi spektakularno božićne slavlje i već po slikama možemo da kažemo da će biti pravo uživanje da to gledamo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

R’nB diva  se našla i u ulozi ekskluzivne producentkinje šoua „Mariah Carey’s Magical Christmas Special“, zajedno sa timom koga čine Ian Stewart, Raj Kapoor i Ashley Edens ( Done + Dusted). Dobitnik nagrade BAFTA, Hamish Hamilton i dobitnik Zlatnog globusa,  Roman Coppola će režirati, ali takođe biti i ekskluzivni producenti, dok je scenario za šou napisala Caroline Fox.

Naredne nedelje, tačnije 11. decembra izaći će soundtrack iz ovog specijala, a pre toga, Mariah Carey je objavila novi video spot “Oh Santa!” čiji je ko-autor, a sa njom u ovoj pesmi nastupaju Ariana Grande i Jennifer Hudson.

Kako vam se dopada spot za numeru “Oh Santa”?

I da li se slažete sa nama da je Mariah zaista zaslužila da ponese titulu kraljica Božića, jer nas svake godine oduševi.