Ariana Grande plače od sreće dok govori o Mariah Carey
Svi mi imamo svoje idole, kojima se divimo, ili ipak imamo samo pevače, glumce, plesače koje samo pratimo ili volimo. Recimo, Ariana Grande mnogo ceni i voli pevačicu Mariah Carey, a skoro je sa njom i Jennifer Hudson snimila pesmu “Oh Santa!”, pa se Ari ostvario san. Ariana je skoro najavila svoj dokumentarac na Netflixu, koji je i objavljen ovih dana, pa je u njemu prokomentarisala i pustila koju suzu kada je govorila o Mariah!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Cela priča u božićnom dokumentarcu počinje tako što Scooter Braun zovne Arianu i kaže joj da Mariah Carey želi da napravi video sa njenim omiljenim zvezdama dok plešu uz „All I Want For Christmas Is You“ numeru, a na listi umetnika našla se i Ari.

„Ne mogu da verujem da je poziv došao direktno od Mariah, to je najbolje od svega. Mnogo je volim, ona mi je idol“ – kaže pevačica.


„Da li to znači da me Mariah voli?“ – upitala je Ari Scootera, a on je rekao: „Da, voli te, i to mnogo“, na šta se Ari bukvalno rasplakala.

„Neverovatno je da osoba koju toliko volim mene ceni i poštuje. Ona me inspiriše u muzici, u stilu devedesetih. Sama činjenica da ona misli na mene me dira pravo u srce, mnogo je lep osećaj i kao njen fan, i kao umetnica“ – rekla je Ariana. Kako bi se vi osećali da vas primeti idol?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram