Pogledajte kako izgleda kuća Tini Stoesel!
Tini Stoessel je najpoznatija ženska umetnica u Argentini, pa svi pretpostavljaju da ona živi u raskoši, ali to baš i nije tako. Daleko od toga da ona ne živi lepo, ona ima veliku kuću, ali mnogo skromniju od ostalih zvezda, na primer. Njena kuća košta “samo” milion dolara (što je znatno manje od Kylie Jenner, recimo), a ima 550m2 i 600m2 parka, odnosno dvorišta. Kuća se nalazi na lepom i pretežno mirnom mestu koje se zove Beccar, a sada ćemo videti kako ona izgleda i šta sve znamo o istoj.

Pogledajte kako izgleda kuća Tini Stoesel!

Pogledajte kako izgleda kuća Tini Stoesel!

Pogledajte kako izgleda kuća Tini Stoesel!
Kao što se da primetiti, kuća izgleda veoma lepo spolja, iz ugla paparaca. Možemo vam reći da Tini i dalje živi sa mamom, tatom i bratom, i oni su se potrudili da mere bezbednosti u kući budu na visokom nivou. Na primer, imaju mere bezbednosti koje su pojačane poslednjih godina, elektrifikovanu ogradu, bodljikavu žicu, sigurnosne kamere, automatska svetla koja se pale kada “osete” kretanje neke osobe, alarme i slično.

Pogledajte kako izgleda kuća Tini Stoesel!
Tini ima par terasa i ogromno dvorište, sa bazenom i ležaljkama. Sve je urađeno moderno, a čitava kuća je preuređena iznutra i spolja još pre par godina-2014.godine Stoesseli su kupili i susedno zemljište, a od 2015.-2017.godine su renovirali kuću i proširili je. Izgradili su i novi, veći bazen u poslednjih par godina.


Dnevna soba, kuhinja i trpezarija su urađene veoma moderno, ima dosta prostora i lepog nameštaja. Kuhinja je urađena u crnoj boji sa elementima od drveta, a Tini tu voli da pravi fotke i selfije!


Za kraj, ostalo nam je da vam pokažemo Martininu sobu! Njena spavaća soba je ogromna, a ima king size (kraljevski) krevet. Pored toga, ima i ogroman garderober, sto za šminkanje, kauč i slično. Kako vam se dopada dom ove pevačice?

 

 

Autor: Arijana Đokić
Foto: Instagram, Twitter