Dokumentarni film koji nam donosi Netflix – „ariana grande: excuse me, i love you“, prati dobitnicu Grammy nagrada, multiplatinastog kantautora na širom sveta rasprodanoj svetskoj turneji Sweetener World 2019.

Ariana Grande nam je i sama dala nagoveštaj da sprema nešto sa Netflixom, jer je postavila niz fotografija na svom Instagramu na kojima je samo tagovala Netflix, što su fanovi odmah primetili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

 

A onda je rešila sve da nas obraduje i najavi da film na Netflix stiže već za koji dan, tačnije 21. decembra i imamo lepu vest biće odmah dostupan i u Srbiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Ono što smo saznali iz saopštenja na Netflixovom portalu za medije jeste da ćete u filmu videti snimke spektakularnih izvedbi hitova koji su redom osvajali svetske top liste, kao i ekskluzivne, nikad viđene snimke obožavane superzvezde kod kuće i na putu sa svojim plesačima i bendom.

Film ariana grande: excuse me, i love you“  nudi ekskluzivan pogled u mnoge aspekte strastvenog, sirovog i uvek pravog umetnika i pruža pristup iza pozornica probama pred koncerte, ikoničnom stilu i intimnim i emotivnim trenucima koji su razlog posebne veze koju Ariana ima sa svojim obožavateljima.

Samo ćemo vam napomenuti da je Arianina turneja “Sweetener World Tour 2019” bila do sada najveća turneja u njenoj karijeri i u sklopu nje održano je više od 100 koncerata, Najbliži nama bio je koncert u Beču, a na njemu je bila sjajna Jana Šošič koja je podelila svoje viđenje spektakla sa nama.

A vama i nama sada ne preostaje ništa drugo nego da namestimo podsetnike jer film ariana grande: excuse me, i love you“ svoju premijeru na platformi Netflix ima 21. decembra u 21,00 sat i to ne smemo da propustimo!