Red je da Novu godinu započnemo nečim lepim-ovog puta smo odabrali da jedan od prvih tekstova 2021.godine bude recenzija dokumentarnog filma Ariane Grande, koji je izašao 21.decembra. Film je dostupan na Netflix-u, a možete ga gledati i u regionu, što je dodatan plus za fandom! Dokumentarac traje 1h i 37minuta, a pored snimaka sa koncerta, ima i par bekstejdž momenata. Ipak, hajde da pređemo na recenziju, deo po deo.

“Excuse me, I love you” film obuhvata Sweetener turneju, na kojoj je Ariana održala čak 101 koncert po celom svetu! U ovom dokumentarcu imamo prilike da vidimo skoro sve numere sa koncerata, poput bombastične “God is a woman” sa kojom otvara, i “thank u, next” sa kojom zatvara koncert.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)


Jedna od scena koja je zapala za oko fandomu jeste deo u kome jedna devojčica Arianatorka plače. Mnogi su mislili da ona nema novca za koncert, ali se ispostavilo da njoj smetaju “loša” mesta koja ima. Ipak, Arianina mama Joan je “spasila” situaciju, jer je devojčici dala karte najbliže bini!

Pored Ariane, u filmu vidimo sve plesače, stejdž menadžere, asistente, šminkere i tome slično, a u jednom trenutku mogli smo da vidimo Arianu i njenog plesača u avionu, dok ga Ari tera da gleda njene omiljene horor filmove, kojih se on mnogo plaši!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)


U svom filmu je otkrila i veoma gadnu i ne baš lepu priču o svom prasetu koje se uneredilo u krevet. Ipak, ostavljamo vama da otkrijete o čemu je reč, jer ne želimo sve da vam otkrijemo ovde! 

Definitivno da će fandomu malo smetati što nema više bekstejdž materijala, ali sve što smo imali prilike da vidimo iz bekstejdža je apsolutno kul i veoma zanimljivo! Jedan veoma emotivan momenat bio je poslednji koncert na turneji, gde je Ari plakala, ali i ceo njen tim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)


Za kraj možemo vam reći da je ovaj film definitivno vredan gledanja, jer je veoma interesantan i podseća nas na lepe dane kada je sve bilo normalno-kada su koncerti bili dozvoljeni i kada je Ari punila ogromne arene! Kako se vama dopada “excuse me, i love you” film?

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram