Tini Stoessel: Muzika za mene predstavlja slobodu
Tini Stoessel je sada dobila još jednu titulu – ženska umetnica u Argentini 2020. godine, pa je to još jedan razlog više da ona bude u medijima bukvalno non-stop. Martina svakodnevno daje intervjue, a skoro je objavila i svoj treći solo album, što je opet još jedan razlog za toliko interesovanje medija. U poslednje vreme najviše priča o svom novom albumu, ali se provlače i razna pitanja o njenom privatnom životu, te smo mi sada odlučili da vam prenesemo neke Martinine reči.

Prvo je Tini pričala o karakterističnom “TINI TINI TINI”.

“Sve je počelo kada sam zapravo krenula da ubacujem ovaj karakteristični nadimak i u svoje pesme. To je postalo nešto samo moje, personalno i zato je i prepoznatljivo. Počela sam da svakodnevno viđam to ‘TINI TINI TINI’ u komentarima i slično, i bilo mi je mnogo drago zbog toga. Uz to, poseban je osećaj kada u diskoteci, klubu čujete vaš nadimak (snippet), a još posebniji osećaj je kada čujete to na koncertima od fandoma” – kaže Martina.

“Moj novi album sadrži mnogo različitih muzičkih žanrova, ideja, boja i slično. Uživam u svim žanrovima koji su na albumu, jer je od svega po malo: trap, regeton, tango, kumbija… Mislim da u meni ima više Tini, svaka je poseban žanr i ritam, a to sam se trudila i da iskažem na albumu. Mišljenja sam da je muzika sloboda, način da se sloboda iskaže i zahvalna sam što ljudi to i prepoznaju” – priča pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TINI? (@tinistoessel)


Za kraj, pevačica je pričala o svojim planovima za proslavu Nove godine.

“Ova godina nas je naučila da nije dobro da planiramo bilo šta, ali sigurno je da ću Novu godinu provesti u krugu uže porodice. Nakon proslave planiram da idem na mali put sa drugaricom, ali i to je pod znakom pitanja. Nadam se da ćemo uspeti da otputujemo negde” – zaključuje Tini.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram