Tini Stoessel: Polovinu trećeg albuma sam snimila kod kuće

Iako je mnoge zvezde korona virus sprečio da napreduju u profesionalnim karijerama, Martina Stoessel se ne ubraja u tu grupu, jer je ona bila i više nego vredna u jeku pandemije koja nikome nije lako pala. 2020. godinu Tini je započela novom pesmom „Recuerdo“ i Quiero Volver turnejom u Evropi, čija su dva poslednja koncerta otkazana, a i finalni koncert cele turneje je otkazan upravo zbog virusa, te je pevačica već u martu predstavila nove pesme, ali tu nije kraj! Sve do decembra 2020. Tini je snimala novu muziku, da bi sve to krunisala svojim trećim studijskim albumom pod nazivom „TINI TINI TINI“, koji je već osvojio srca fandoma i medija, te slobodno možemo reći da je veoma uspešno prošao. Pevačica ne planira da stane, pa iako je sad na odmoru u Majamiju, ona planira da nastavi da radi na četvrtom solo albumu, a svakodnevno daje razne intervjue, pa vam često prenosimo vesti o njoj, što ćemo uraditi i sada!

„Nisam želela da me iko sputava da, ako snimam balade, ne smem da snimim neku regeton pesmu tog dana. Zato sam otišla u studio i rekla ljudima da ćemo svakog dana raditi na različitim žanrovima. Mislim da svaka moja pesma govori o različitim stvarima i situacijama, jer jednog dana imam neka osećanja, sledećeg dana se osećam drugačije, pa su zato i pesme različite. I dalje moram da rastem i učim mnogo, ovo je tek početak“ -otkriva Tini.

„Prvi deo svog trećeg albuma sam snimila u Los Anđelesu, a drugi deo kod kuće u Argentini. Sve to zbog korona virusa, jer nisam mogla da putujem u Ameriku“ – priča Tini, koja će možda uskoro ponovo posetiti Los Anđeles kako bi radila na novom albumu, jer se njena mama Mariana nalazi upravo u Holivudu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TINI? (@tinistoessel)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram