Mercedes Lambre najavila svoj prvi solo singl!

Disney serija „Violetta“ je apsolutno osvojila srca gledalaca dok se još snimala i emitovala, a jedino je glavna glumica serije, Martina Stoessel, uspela da napravi svetsku karijeru. Jorge Blanco je poznat samo u Latino Americi, Mercedes Lambre je još manje poznata od Jorgea, dok je Ruggero Pasquarelli prošao veoma dobro! Ostali glumci i pevači su poprilično zaboravljeni od kad se snimanje serije završilo, ali Mercedes Lambre ne želi da ostane samo na glumačkoj karijeri, već se baca i na pevanje! Verovatno da pevačica ide motom “nikad nije kasno“, jer od završetka same serije “Violetta“ Mechi nije objavljivala solo muziku, ali je odlučila da je sad pravo vreme za to. Iako se glumica i pevačica skoro udala i pričala o osnivanju porodice, ona je odlučila da se okrene muzici, pa hajde da vidimo šta sve znamo o novoj numeri ove pevačice!

Mercedes je najavila svoj prvi solo projekat, odnosno pesmu pod nazivom „Felicidad“, što u prevodu znači „sreća“: “Moja prva muzička bebica! 20.januar. Plačem 0d ljubavi“- napisala je Mechi u svom Instagram postu sa promo fotkom novog singla. Zanimljiva činjenica je ta što je naslovna fotografija singla uslikana na dan njenog venčanja, a fandom je veoma srećan zbog muzičarkinog novog izdanja. Mechi je podržana od većine fanova iz “Violetta“ dana, a priznajemo da je veliki deo Tinista oduševljen idejom da i Mercedes krene u solo vode.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mercedes Lambre (@mechisoy)

Mercedes ima divan talenat za muziku, i definitivno da bi bila šteta da ga ne iskoristi na pravi način. Verujemo da je čeka dug i težak put da osvoji svetsko tržište svojom muzikom, ali ako se ne bude zadržala samo na jednom singlu, sigurni smo da će uspeti da ostvari velike stvari sa svojom muzikom. Ako budemo imali sreće, Mercedes možda objavi i ceo solo album, ali moramo da se strpimo i uživamo u solo pesmama, dok vreme za objavljivanje albuma dođe!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Promo