Albina predstavlja debitantski singl „Imuna na strah"

Objavom debitantskog singla „Imuna na strah“ Albina vredno nastavlja s predstavljanjem talenta i muzičke ambicije, pomoću kojih je početkom godine kao finalistkinja takmičenja The Voice Hrvatska privukla pažnju šire hrvatske, ali i regionalne i svetske publike.

Otkrivanjem zanosne balade, 21-godišnjakinja otvara novo poglavlje koje započinje kao jedna od najperspektivnijih pevačica na regionalnoj sceni.

Na samom startu, osim što nam je prikazala očigledan talenat, evidentno je i da je Albina perfekcionista kada je muzika u pitanju. To je, zapravo, bilo vidljivo kroz čitavo nastajanje numere kojoj je posvetila čitavu pažnju: „Kad radim na nekom projektu volim tome u potpunosti da se posvetim. Moja prva pesma nije bila izuzetak; bila sam u tome i glavom i srcem, ali istovremeno sam imala i puno pitanja. Tek krećem u ozbiljne poslove i ozbiljan rad, sve mi je još uvek novo i zanimljivo. Očekivala sam da će snimanje pesme trajati nekoliko dana, ali kad se dogodi ovakav spoj autora teksta, pesme, produkcije i vokala, za to treba tek par sati. Pogotovo kad ste dušom i telom u tome i okruženi pozitivnim i ambicioznim ljudima. Jako me raduje sve što se događa, znam da sam na pravom putu.“

Svoj debitantski singl muzičarka Albina je snimila u saradnji s cenjenim hrvatskim autorom i producentom Branimirom Mihaljevićem (Oliver Dragojević, Nina Badrić, Željko Bebek, Franka Batelić…), a autorka teksta je Tihana Buklijaš Bakić.

Izdanje „Imuna na strah“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama:  https://albina.lnk.to/imunanastrah

Foto: Ante Odak