Tini Stoessel i Jorge Blanco pominju Hrvatsku u svojim videima!

Tini Stoessel je definitivno najpoznatija argentinska ženska umetnica, koja je nakon glavne uloge u seriji “Violetta” nastavila svoju solo karijeru koja sada veoma dobro napreduje. Ipak, njen kolega i glavni muški lik u već navedenoj seriji, Jorge Blanco, nije toliko poznat.

Daleko od toga da nije zvezda – jeste, ali mnogo manja od Martine. Bez obzira na to, mi se trudimo da i Jorge i Tini primete zemlje regiona i možda jednog dana dođu u neke od njih, a to se skoro ponovo desilo!

Zašto kažemo „to se ponovo desilo“? Zato što ovo nije prvi put da ove dve zvezde govore o zemljama regiona – to se desilo par puta tokom prethodnih godina, a sada se istorija ponavlja! Hajde da vam kažemo kako su Jorge i Martina oboje govorili o Hrvatskoj.

 

Tini je pre par dana imala akustičan mini lajv koncert za MTV, gde je pevala za sve ljude ovog sveta! U jednom trenutku upitala je: „Odakle me pratite“, pa su krenuli da se ređaju komentari poput „Argentina“, „Čile“, „Peru“, a u jednom trenutku čuli smo Tini kako kaže „Croacia“, što u prevodu znači „Hrvatska“.

Sreću balkanskog fandoma vam ne možemo ni dočarati, a uz to i mi smo veoma srećni – Tini zna za neku od zemalja regiona! Ipak, to nije sve, jer je i pevač Jorge Blanco u svom lajv videu odgovorio jednoj Jorgisti iz Hrvatske na pitanje „Kada ćeš doći u Hrvatsku?“

 

Jorge je rekao: „Pa ne znam kada ću tačno doći, ali bih voleo i to mnogo. Nikada nisam bio u Hrvatskoj i voleo bih da je posetim.”.

Sigurno da su, iako male, mogućnosti da nas Jorge Blanco poseti veće od mogućnosti da nas poseti Martina Stoessel, ali mi nećemo gubiti nadu – tu smo mi, Super Teen, Martinin oficijalni fan klub za region (tinisfcoexyu), Famoza i još par medija iz regiona koji će se pobrinuti da i Tini i Jorgea jednog dana vidimo kod nas!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram