Sebastian Yatra jedan je od najcenjenijih mladih Latino umetnika, a on kao da je mašina za stvaranje novih pesama-svakih par nedelja mi dobijamo novu muziku ovog umetnika, što dokazuje koliko je on posvećen poslu koji radi. On je 15.oktobra, na svoj rođendan, poklonio pesmu “Chica Ideal” fandomu!

Pesma je veselog ritma i šarenih boja, a urađena je u saradnji sa pevačem Guaynaa iz Portorika. U spotu Yatra i njegov kolega nailaze na vremenski portal koji ih teleportuje u 2021.godinu iz ovog užasnog korona doba, te se oni opet zabavljaju, prave žurke, druže se. Uz to, u budućnosti Yatra je najpoznatiji i najzgodniji muškarac sveta-barem tako kaže njegov spot! 

Mnogi kažu da Seb ovim spotom predviđa budućnost i da će iduće godine sve biti lepo, veselo i normalno kao što je bilo pre, a i mi se nadamo tome. Ovo je definitivno jedan od najsrećnijih i najveselijih spotova ovog korona doba, jer nam kaže da će i ovo proći-biće mnogo boljih vremena. Kako vam se sviđa ovaj spot i sama ideja i poruka istog?

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram