Ako bi predodređenost za muzički uspeh mogla da se ogleda u jednoj osobi – to bi sigurno bila Claire Rosinkranz! Sa samo 16 godina njen prvi EP doživeo je uspeh preko noći, a najinteresantnije od svega jeste da to ni najmanje nije iznenadilo ljude koji je poznaju. Na plejlisti svežih hitova danas se našla njena numera „Backyard Boy“.

Claire Rosinkranz odrasla je u Kaliforniji, u porodici koja se generacijama na različite načine bavi muzikom. Osim što je o muzici učila tim putem, njeno treniranje klasičnog baleta uticalo je na disciplinu i odgovornost koju prema njoj oseća na neki način.

 

View this post on Instagram

 

YO ITS OUT!! GO LISTEN RN??

A post shared by CLAIRE ROSINKRANZ (@clairerosinkranz) on

Direktan uticaj i inspiracija šesnaestogodišnjakinji koja svoje stvaralaštvo opisuje kao „alternativni bluz-pop“ stižu kako od već kultnih izvođača koji se slušaju kod kuće, kao što su The Beatles, Frank Ocean i Jack Johnson, tako i od njenih, takoreći, vršnjaka – BENEE, Bruno Major, Still Woozy.

Svake nedelje uživaj u novim izdanjima na Digster SVEŽE plejlisti. Donosimo ti goruće teme, nove aktuelne artiste, dobar zvuk i izvanredna debi izdanja.

„Backyard Boy“ traka je koja se izdvojila sa izdanja, a dokaz tome stigao je u vidu ogromnog viralnog uspeha i popularnosti na TikTok-u.

„U nekom trenutku su ljudi počeli da mi pišu da obratim pažnju na TikTok i, kada sam ušla jednog jutra, za „Backyard Boy“ je postojalo više od 300.000 snimljenih videa“, govori Claire. Iako ta brojka zvuči fascinantno, ona je danas zamenjena sa više od 2.5 miliona videa uz istu numeru!

Slušaj „Backyard Boy“ na striming servisima i dodaj na svoje plejliste

Sa željom da slušaocima otkriju nov zvuk i uzbudljive artiste, Universal Music Serbia i Digster stižu sa novom rubrikom na svom Instagramu – SVEŽE. Upravo takav zvuk naći će se na istoimenoj plejlisti, koja će nedeljno biti ažurirana trakom novog izvođača koji će biti predstavljen i na @universalmusicserbia na Instagramu!

Foto: Phoebe Walquist