Njegov prethodni singl „Boy On The Lake“ Clash Magazine je nazvao minijaturnim remek-delom. Danas donosimo singl kojim ga je autor Daniel Briskin ispratio – numeru „Yellow“.

SLUŠAJ DIGSTER SVEŽE

Osamnaestogodišnji Daniel je producent, multiinstrumentalista, tekstopisac i pevač iz Severnog Londona, ali i predstavnik internet-obsessed generacije koja je u stanju da provede sate na TikToku a zatim o svojim uzorima priča u nedogled.

Upravo iz takvog ugla, on na novom izdanju, singlu „Yellow“ donosi jasnu sliku o adolescentskom premišljanju i sumnji u sebe samog. „Pesma prikazuje jukstapoziciju glave i srca“, objašnjava Briskin.

Svake nedelje uživaj u novim izdanjima na Digster SVEŽE plejlisti. Donosimo ti goruće teme, nove aktuelne artiste, dobar zvuk i izvanredna debi izdanja.

Danielova muzika odiše mladalačkim uzbuđenjem i euforijom kombinovanim sa nostalgijom i strahom od toga je odrastanje uskoro završeno. Upravo zato, rezultira mračnim popom, sa idealnom dozovom svetlosti koja se provlači.

Slušaj „Yellow“ na striming servisima i dodaj na svoje plejliste

Sa željom da slušaocima otkriju nov zvuk i uzbudljive artiste, Universal Music Serbia i Digster stižu sa novom rubrikom na svom Instagramu – SVEŽE. Upravo takav zvuk naći će se na istoimenoj plejlisti, koja će nedeljno biti ažurirana trakom novog izvođača koji će biti predstavljen i na @universalmusicserbia na Instagramu!

Foto: Universal Music Serbia