Petak 13. obično izaziva negativne reakcije, ali ne i u Laguni i Delfi knjižarama gde donosi veće popuste!

Od petka 13. novembra do nedelje 15. novembra na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs i u knjižarama Delfi možete ostvariti dodatni popust od 13% na Lagunine knjige iz žanrova triler/horor/fantastika.

Ako još niste nabavili novi roman Jua Nesbea „Kraljevstvo“ petak 13. je dobar trenutak, a preporučujemo i svetski bestseler „72 sata“ Andeša Ruslunda, uzbudljivu priču u kojoj policijski inspektor i bivši policijski doušnik u trci s vremenom pokušavaju da spasu život jedinog preostalog svedoka zločina iz prošlosti.

Iz žanra fantastike možete odabrati knjige Adrijana Čajkovskog „Deca propasti“ i „Deca vremena“, epopeju o borbi čovečanstva da preživi na teraformiranoj planeti, a tu je i hit knjiga tvorca „Igre prestola“ Džordža R. R. Martina „Grozničavi san“.

 

View this post on Instagram

 

Iz pera pisca serijala „Pesma leda i vatre“. Avantura u srce tame koja prevazilazi najmaštovitije vampirske romane. Kada Abner Marš, propali rečni kapetan i brodovlasnik, dobije ponudu da se uortači s bogatim aristokratom, posumnjaće da tu nešto smrdi. A kada se upozna sa avetinjski bledim Džošuom Jorkom, čovekom čeličnosivih očiju, znaće da je bio u pravu. Jer Jorka nije briga što je ledena zima 1857. zbrisala gotovo sve Maršove brodove s lica zemlje. Nije ga briga ni što mu se uloženi novac neće vratiti ni za deset godina. Jork ima sopstvene razloge što želi da proputuje silnu reku Misisipi uzduž i popreko, i ti razlozi ne treba da se tiču Marša – ma koliko da su Jorkovi postupci naizgled bizarni, proizvoljni ili hiroviti. Marš ima nameru da odbije Jorkovu ponudu. Iza nje se krije suviše tajni i sve sluti na opasnost. Ipak, zlato je zlato, uz to mu se pruža prilika da sagradi nov brod koji bi mogao ući u istoriju – a tu je i zastrašujuća žestina Jorkovog neodoljivog pogleda. Tek u toku prve plovidbe Marš shvata da se upustio u nešto zlokobnije, ali možda i plemenitije nego što je mogao da pretpostavi. „Oduševiće čitaoce Stivena Kinga baš kao i ljubitelje Marka Tvena… Pun mračne romantike, naizmenično jeziv i uzbudljiv, melanholičan i nezaboravan. Martinov roman je fantastičan.“ Rodžer Zelazni „Vešta kombinacija istorijskog realizma, maštovitih uzleta i opsesije. Likovi će vam dugo ostati u sećanju, baš kao i lepota velikih parobroda i još veće reke.“ Locus „Odlična mešavina avanturističke književnosti, horora i precizno opisane istorijske pozadine… Izuzetno dobro. Ovo zaslužuje sve superlative.“ Science Fiction Chronicle #Laguna #Delfi #LagunaKnjige #DelfiKnjižare #Knjiga #LagunaPreporuka #BookLover #BooksAddict #AmReading #BookChat #GreatReads #WhatToRead #BookWorld #PopBooks #BookClub #Knjige #Booklovers #Književnost #Knjigoljupci #Bookstagram #BookWorld #BooksOfInstagram #DelfiKutak #GrozničaviSan #DžordžRRMartin #FevreDream #GeorgeRRMartin

A post shared by Laguna (@laguna_knjige) on

Za porudžbine preko sajtova čija je vrednost veća od 2.000 dinara dostava je besplatna na teritoriji Srbije.

Razbijte maler petka 13. dobrom knjigom!