Kylie Jenner na meti uvreda zbog promocije svojih proizvoda
Iako je za nas “obične smrtnike” dosta stvari ograničeno, za bogataše poput porodice Kardashian-Jenner ograničenja ne postoje. Svi znamo da je Kylie Jenner apelovala da državljani Amerike glasaju na izborima, ona je zaboravila da na dan izbora prokomentariše nešto na tu temu, pa je to vreme iskoristila da promoviše svoje Kylie Skin proizvode, što je razbesnelo mnoge pratioce.

 

Kylie ima ogroman uticaj na ljude, i treba se truditi da ga iskoristi na pravi način. Iako Kylie neretko apeluje na bitne stvari, nekad nešto i zaboravi, a ljudi joj to uzmu za zlo. Kako nam je već poznato da ona ima svoje linije beauty proizvoda, Kylie cosmetics i Kylie skin, ona je odlučila da period izbora u Americi iskoristi za promociju svoje nove beauty linije.

Kylie Jenner na meti uvreda zbog promocije svojih proizvoda

“Zamisli da si Kylie Jenner (200 miliona pratilaca, veoma velik uticaj na javnost) i da ne postaviš ništa o izborima koji su trenutno, jer umesto toga objavljuješ nešto o svojoj liniji sjajeva za usne” – glasi samo jedan od komentara besnih pratilaca.

Kylie Jenner na meti uvreda zbog promocije svojih proizvoda

 

“Najveći izbori u SAD istoriji se dešavaju upravo sada, a Kylie Jenner je u fazonu: moja šminka je restockovana, idite i kupite je sada” i “Kylie Jenner je potpuno prirodna ovde promovišući svoju liniju kozmetike kao da ne postoje izbori koji se trenutno odvijaju” – su samo neki od besnih komentara.

Kylie Jenner na meti uvreda zbog promocije svojih proizvoda

Sigurno da je Kylie Jenner jedna od najuticajnijih osoba na planeti, barem što se društvenih mreža tiče. Ona je skoro došla do 200 miliona Instagram pratilaca, pa verovatno mnogi slušaju nju za sve što rade. Da li je Kylie uradila pravu stvar ili je pogrešila što nije pisala ništa o izborima?

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram