Marcus & Martinus: Michael Jackson nam je inspiracija!
Iako nemamo priliku da vam često pišemo o Marcusu & Martinusu (sem kada objave novu muziku), momci su skoro dali par intervjua i otkrili svašta zanimljivo o sebi, svojoj karijeri, muzici i budućim planovima, o čemu vam pišemo i mi sada!

Za početak, Marcus & Martinus su govorili o “Moments” turneji, jednoj od prvih koju su radili: “To je bila jedna od naših prvih turneja, nikada je nećemo zaboraviti. Videti toliko ljudi, tinejdžera i dece kako uživaju pevajući naše pesme neopisiv je osećaj”.

Uz to, prokomentarisali su i situaciju sa korona virusom.

“Imali smo velike planove za ovu godinu, ali korona nam je sve pokvarila, da tako kažem. Tek sada shvatamo koliko mi volimo ono što radimo i koliko smo zahvalni na svemu što ste uradili za nas tokom naših turneja” – kažu M&M.

Kao i većina muzičara i pevača, i oni imaju svoje idole i ljude koje ih inspirišu, pa su govorili i o tome.

“Dosta ljudi nas inspiriše. Michael Jackson i Bruno Mars su nam velika inspiracija, baš ih cenimo i ugledamo se na njih” – kažu braća.

Za kraj, kažu da žele samo da rastu na muzičkom polju.

“Želimo da iz dana u dan budemo sve bolji i bolji i veći. Mi smo imali koncerte u arenama, sa bendom koji nas prati, i iako mnogi misle da ne može bolje od toga – mi mislimo da može. Najveća želja nam je da kada neko dođe na naš koncert pomisli ‘ovo je savršeno, hoću da opet da vidim ovaj šou’” – rekli su Marcus & Martinus.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram