Konačno je objavljena prva fotografija Toma Hollanda sa snimanja trećeg nastavka filma o čoveku pauku – Spidermanu.

Sjajni glumac, Tom Holland prvo je fotografiju postavio na svoj Instagram profil, a to znači da mu je studio Marvel dao dozvolu da to uradi, jer svi znamo da imaju stroga pravila kada je reč o objavljivanju materijala sa snimanja filmova na internetu, ništa ne sme da osvane bez njihovog odobrenja.

 

View this post on Instagram

 

Wear a mask, I’m wearing two…

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

Na fotki vidimo Toma Hollanda u njegovom Spiderman kostimu, a ono što svi momentalno primeti je da glumac nosi i masku za zaštitu od korona virusa.

-Nosite masku. Ja nosim dve – napisao je Tom ispod slike.

Fanovi Marvelovih junaka nestpljivo iščekuju nastavak sage o Spidermanu, posebno kad je otkrivena informacija da će Jamie Foxx, reprizirati ulogu Electra iz filma The Amazing Spider-Man 2 iz 2014. godine. Zbog ovoga fanovi imaju teoriju da će se film baviti multiuniverzumom.

 

View this post on Instagram

 

I beg to differ. “Here we go again… again” name that movie. #jigsawwars

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

A kada je otkriveno da će se u filmu pojaviti i Benedict Cumberbatch, u svojoj maestralnoj ulozi Doctora Strangea, tumačeći Spidermanovog mentora, obožavatelji su poludeli od sreće.

Svetska premijera filma Spiderman 3, koji još uvek nema zvanično ime zakazana je za 17. decembar 2021. godine, a svi se nadamo da će tako i biti, jer smo baš nestpljivi da Toma Hollanda opet vidimo na velikom platnu.