Karol Sevilla: Singl sam, ne zanimaju me momci!

Karol Sevilla je bila jedna od najpoznatijih svetskih tinejdž zvezda dok je trajala “Soy Luna” euforija, koncerti i muzika, međutim, nakon završetka mega popularne serije krenula je u solo vode, ali ona nije više u centru medijske pažnje kao što je bila pre. Ipak, pevačica se trudi i zadnjih par meseci non-stop radi na novoj muzici, a fandom mnogo interesuje i njen ljubavni život, o kome je skoro pričala.

Karol je svakodnevno aktivna na Instagramu, gde objavljuje storije, pa se dešava da nekad objavi i po 10, 15 storija dnevno gde nam pokazuje šta radi u toku dana, priča sa fandomom i slično, ali na profilu, nije objavila ni jedan post još od 17. oktobra.

 

View this post on Instagram

 

🖤

A post shared by KAROL SEVILLA (@karolsevillaofc) on

Bez obzira na to, ona je pronašla malo vremena da prozbori nešto o ljubavi, jer se gotovo uvek provlače pitanja o momcima, a na tu temu pevačica nije odavno govorila. I ovo što je rekla, rekla je u kratkim crtama ne želeći da otkriva previše.

„Singl sam, nemam dečka. Neću ni imati dečka, to me ne zanima, momci me ne zanimaju“ – kaže Karol. Verovatno je htela da poruči kako želi da se fokusira samo, i isključivo na svoju karijeru, pa nema vremena da misli o ljubavi. Mi se nadamo da će njena nova izdanja prolaziti bolje od „Coro De Amor“, o čemu smo vam već pisali OVDE, a i radujemo se svemu što nam pevačica sprema!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram